OM PVC HEGN

Her starter rejsen for PVCHegn

PVC HEGNETS OPBYGNING

PVC Hegn har en belastningsevne på 200kg og stolperne er produceret i 4mm ren PVC. At det er ren PVC og ikke “genbrugsplast” gør at hegnet holder sin hvide farve og er UV-bestandig, da det er lavet af samme materiale som PVC vinduer, og det gør, at du som førnævnt ikke skal frygte en misfarvning eller ødelæggelse af hegnet. Hegnet kan bære to voksne da det er opbygget med lameller. Lamelsystemet gør at hvis en hest evt. sparker på hegnets brædder vil der ikke blive hul, samtidig styrker lamellerne bræddernes bærerevne som kan ses på billedet overfor.

PVC hegn, plastik hegn, plasthegn og mange andre navne præger denne type hegn. Det siges at et kært barn har mange navne, så det er i hvert fald gældende for et PVC/Plastik hegn. Det er elsket af rigtig mange i Danmark samt resten af verden, da det er vedligeholdelsesfrit og robust. Robustheden består i, at det holder sig godt, selvom det danske vejr kan være hårdt til tider. Derfor skal du ikke frygte, at et PVC/Plastik hegn til forhaven mister sin farve og bliver gulligt.

MODSTANDSDYGTIGT

PVC Hegn er perfekt til ridebaner og folde, og er desuden elastisk så hvis børn falder af hesten og ind i hegnet vil det give sig og minimere evt. skader.

LET AT SAMLE

Samles uden brug af søm, skruer eller beslag. Alle sektioner samles med et specielt “klik-system” der gør det enkelt at monterer, og er særdeles holdbart. Kan IKKE tages fra hinanden, hverken i stormvejr eller ved “hestespark”.

STRØMFØRING

Sæt strøm i hegnet UDEN klokker, du borer et hul og trækker tråden igennem. PVC er IKKE strømledende!

LÅGER OG HJØRNER

STANDARD TOPPE

Flad top // Gothic top // England top

ENKELTLÅGE

Fåes i størrelserne:

  • 240 cm

DOBBELTLÅGE

Fåes i størrelserne:

  • 2 x 240cm

STOLPE TIL LÅGER

Ekstra forstærket med aluminium

KLIKSYSTEMSTANG

Speciel tang til at lave nye kliksystemhuller.

Bruges kun i tilfældet af ændring i bradde længden.

Kan lånes – når hegnet er sat op skal den aldrig bruges igen!

OPSTILLINGSEKSEMPEL

Eksempel på opstilling